SQL-t és/vagy Riportkészítést tanulnál?

Válaszd a személyre szabott, egyéni Skype oktatásunkat!


Tanulj otthonról, kényelmesen, a tudásszintednek megfelelően!

Nem kell alkalmazkodnod másokhoz, úgy haladunk, ahogy a számodra megfelelő.

Csak azt amire szükséged van!

Szeretnél SQL-t tanulni, de nincs időd végigülni egy teljes tanfolyamot?


Ismered már az SQL-t, tudod az alapokat, ezért inkább célirányosan fejlesztenéd magad?


Vegyél részt a Te igényednek megfelelő oktatáson!


Vegyél csak annyi órát, amennyire szükséged van!
Minimális SQL tudás birtokában már néhány kattintással összeállítható egy webes riportfelület.

Ezen a tanfolyamon

- az üzleti felhasználásra is ingyenes -

Microsoft SQL Server Express Reporting Services programjával készítünk riportokat.


A legegyszerűbb operatív riportoktól eljuthatsz a komplett vezetői dashboardok készítéséig.

Hogyan lehet jelentkezni és mi történik utána?

Jelentkezni a "Jelentkezz most" gombbal vagy itt is tudsz. Meg kell adnod a neved, e-mail címed és melyik a választott oktatást, vagy ha éppen kérdésed van, akkor válaszd a "Kérdésem van..." opciót. Az üzenetben elküldheted az esetleges kérdéseidet is.

A jelentkezésedet követően 48 órán belül felvesszük veled e-mail-ben a kapcsolatot.

Megbeszélünk egy ún. első alkalmat, amely Skype-on zajlik. Ez egy negyedórás számodra ingyenes beszélgetés, amelyben röviden bemutatkozunk egymásnak, felmérjük mire van szükséged, milyen tudásszinten vagy. Megbeszéljük, hogy milyen módon tudnánk együttdolgozni a tudásod fejlesztésén, az oktatás ütemezését és egy előzetes árkalkulációt, a fizetési lehetőségeket.Mit tanulhatok?

SQL-t, észrevétlenül egy ici-pici adatbázistervezést és riportkészítést, mindezt Microsoft SQL Server platformon.

Konkrétan azt, amire szükséged van a munkádhoz, vagy éppenséggel a vállalkozásodnak.

Nézd meg az alábbi részletes tanfolyami tematikáinkat és válassz belőlük kedvedre a tudásod szerint!

A Részletes tamatikában felsorolt tudásanyagok sorrendben vannak, kezdőtől a haladóbb szintig, így ha például nem vagy csak alig használtál eddig SQL-t, akkor szerintem ne a komplex lekérdezésekkel kezdjünk :-).

Ha teljesen kezdő vagy SQL-ből, akkor javaslom az ingyenes SQL Alapok bevezető 7 leckéből álló e-mail tanfolyamomat, de természetesen Skype-on is megtaníthatom Neked ugyanezt, ha gyorsabban szeretnél haladni.

Részletes tematikák

A Részletes tematikában szereplő témák irányadóak. Az is mondhatod, hogy nézzük át az összeset, de ha egyes témákat már tudsz, azokat csak röviden felidézzük, de akár egyszerűen át is ugorhatjuk. Te döntesz!Hogyan zajlik az oktatás Skype-on? Kell valamilyen egyéb szoftvert telepítenem?

Az oktatás Skype-on zajlik, tehát mindenképpen szükséged lesz egy Skype account-ra.

Jellegében hasonló mint egy előadás, annyi különbséggel, hogy a mivel gyakorlati tudásanyagról van szó, a képernyőmet megosztva, egyből mutatom is, hogy mit és hogyan kell megoldani. Ha valamit nem értesz, azonnal meg tudod kérdezni és én azonnal válaszolok, így tényleg hatékonyan tudsz haladni a tananyaggal.

Az előbbiekből adódóan SQL Server és Visual Studio tehát "lesz nálam" :-). Elég számodra egy toll és egy jegyzetfüzet.

Ennek ellenére érdemes lehet telepítened neked is ezeket, hogy tudjál gyakorolni, mert anélkül hamar elillanhat az itt megszerzett tudás. Természetesen a telepítéshez is kapsz segítséget.Mennyibe kerül?

Mind az SQL, mind a Riportkészítés oktatásunk esetében vásárolhatsz 1 órát (órákat) vagy egyben 5 órát.


Az 1 órás oktatást akkor ajánlom, ha pontosan tudod, hogy milyen tudásra van szükséged vagy abban az esetben, ha csak konzultálnál valakivel, mert mert megakadtál a tanulásban vagy munkában.
Például ha Te csak a tárolt eljárásokat szeretnéd megtanulni, mert a többit már tudod, ezért a tudásszintedtől függően ezt a témakört megtanulhatod egy-két óra alatt.

Az egyben vásárolt 5 órás oktatás azoknak éri meg, akik nagyjából a tematika alapján szeretnének haladni SQL és/vagy Riportkészítés témában, hogy a tudásukat felfejleszzék a kívánt szintre.

A feltüntetett árak az ÁFA-t NEM tartalmazzák!

Az 1 órás oktatás ára Skype-on 6.000 Ft/óra.

Az 5 órás oktatás ára Skype-on 25.000 Ft/5óra.
Tekintve, hogy mind az SQL, mind a Riportkészítés gyakorlati tudásanyag aránylag kevés elmélettel, ezért a tanulás hatékonysága érdekében az órákat minél kisebb időközönként célszerű igénybevenni. Ennek biztosítása érdekében felhasználási időket vezettünk be, amely a tréning díjának befizetési dátumától kezdődik:
Az 1 órás oktatási óra felhasználási ideje 3 hét, míg az 5 órás verzió felhasználási ideje 9 hét.


Szeretnéd a kollégádat, barátodat is hozni? Semmi akadálya! Ketten is résztvehettek a Skype oktatáson és még 1000 Ft kedvezményt is kaptok az óradíjból!

Az 1 órás oktatás ára Skype-on két fő esetén így 5000 Ft/Fő/óra
Az oktatóról...

Babaics Alexandra vagyok az Adatbazistervezes.hu alapítója és vezetője. Több mint 10 éve foglalkozom adatbázisokkal és adatvezérelt alkalmazások fejlesztésével.

Egy év főiskolán oktatás után, hat évet dolgoztam nagyvállalati, multinacionális környezetben, majd - gyermekeim megszületését követően - férjem szoftverfejlesztő cégénél több projektekben is részt vettem és részt veszek adatbázistervezőként és riportfejlesztőként, így betekintést nyertem a kis- és középvállalatok világába is.

Bár az időm jelentős részét most is az adatbázistervezés, a program- illetve riportfejlesztés teszi ki, az oktatás mindig is az egyik szeretett terület maradt számomra. Hiszem, hogy aki maga is csinálja, jobban tudja tanítani, mert rálát azokra az üzleti folyamatokra, megoldandó problémákra, szakmai fortélyokra, amelyek a klasszikus tananyagból többnyire kimaradnak. Ezért sem adnám fel teljesen a rendszerfejlesztést, ellenben ezt a tudást igyekszem átadni a tanítványaimnak is.

LinkedIn profilom: https://www.linkedin.com/in/alexandrababaics

Ha még olvasnál rólam: http://www.adatbazistervezes.hu/Rolam.aspx http://adatbazistervezes.hu/blog/post/az-elso

Jelentkezz most! Kérdésed van? Tedd fel!