Iratkozz fel hírlevelünkre és az ajándék SQL Alapok Email Tanfolyamunkra!MIÉRT ÉRDEMES FELIRATKOZNOD A HÍRLEVELÜNKRE?

  • Mert betekintést nyerhetsz egy olyan zárt világba, ahova ha nem szakmabeli vagy (de néha még akkor is) a belépés jellemzően csak a sok százezres forintos tanfolyamok útján valósítható meg és csak angolul.
  • Mert hozzájutsz egy ingyenes SQL Alapok Tanfolyamhoz, amely a teljesen kezdőkre van szabva.
  • Hogy lásd, hogy az SQL megtanulása alapszinten nem nagy ördöngösség!
  • Mert konkrét megoldásokat kaphatsz, hogyan használhatod az adataidat a vállalkozásodban.
  • Mert nem biztos, hogy szükséged van egy drága CRM rendszerre, ha van egy jó adatbázisod cégre szabott riportokkal!AJÁNDÉK SQL ALAPOK TANFOLYAM EMAILBEN


Szeretnél elkezdeni SQL-t tanulni? Akkor jó helyen jársz!

Az SQL Alapok Tanfolyamon célja, hogy megismertessen Téged az SQL alapvető nyelvi elemeivel, amely elengedhetetlen az SQL nyelv haladóbb szintű elsajátításához.


Kinek szól?

Az SQL Alapok Tanfolyam az abszolút kezdőknek szól, akik még nem, vagy csak nagyon keveset dolgoztak SQL-lel.


Miben különbözik ez egy hagyományos tanfolyamtól?

Mindenekelőtt ingyenes, mégis azonnal használható tudást ad. Nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a valós üzleti életben előfoduló példákon keresztül mutassam be az SQL alapvető nyelvi elemeit. Nálam garantáltan nem fogsz találkozni az őskorban használt videotékás elvont példákkal.


Mit tanulhatsz az SQL Alapok Tanfolyamon?

A tananyag 7 leckéből áll, mivel ennyi kell, hogy az SQL alapvető nyelvi elemeit megismerd. Rövid adatbázisos bevezető után bemutatom, hogyan jelenítheted meg az adataidat, hogyan tudod szűrni és rendezni az adataidat adott feltételeknek megfelelően. Az utolsó két lecke az adatok bizonyos feltételek szerinti csoportosítási lehetőségeit taglalja, amely már a haladóknak szóló SQL tanfolyam bevezetéseként szolgál majd. A leckék négy naponta érkeznek majd, így lesz idő begyakorolni vagy akár alkalmazni a tanultakat.


Kell valami előképzettség? Érteni fogom?

Nem szükséges semmilyen extra informatikai tudás a tananyag elsajátításához. Ha láttál vagy kicsit használtál Excel-t az jól jöhet, hiszen adatokkal dolgozunk. Programozói tudás egyáltalán nem szükséges, sőt azt mondják, hogy az SQL-t – deklaratív (leíró) nyelv révén – könnyebben elsajátítják azok, akiknek nincs egyéb programozói tapasztalatuk. A tanfolyam teljesen kezdőknek készült, ezért a legalapvetőbb dolgok bemutatásával kezdődik, így minden bizonnyal érteni fogod.


Néhány jó tanács

A leckék egymásra épülnek, ezért a sorrendet célszerű tartani. Minden leckében egy új nyelvi elem vagy annak variációja kerül bemutatásra magyarázattal és példával. Fontos, hogy ha valamit elsőre nem értesz az adott leckében, ne add fel, hanem olvasd tovább a leckét, mert a példa utáni magyarázat vagy a következő példa sokat segít a megértésben.Egy kis kedvcsináló, azaz hova juthatsz el az SQL Alapok Tanfolyam végére?

"Üzleti szempontból most néhány egyszerű lekérdezéssel megtudtuk, hogy mennyi az összbevételünk, mennyi a bevételünk termékenként illetve hogy adott terméket kik vásároltak. Az összbevételt nem kell magyarázni. Értelemszerűen a legtöbb bevételt hozó termékeket érdemes fejleszteni, vagy azok variációit is árulni. Megtudhattuk azt is, hogy mely vevőinket érdeklik ezek a termékek leginkább és például küldhetünk nekik egy személyes ajánlatot, amellyel további vásárlásra ösztönözhetjük őket…"


Jó és örömteli tanulást kívánok!Iratkozz fel hírlevelünkre és az ajándék SQL Alapok Email Tanfolyamunkra!
Tarts velünk Facebookon is!